maanantai 9. toukokuuta 2011

DESIGNER INTRODUCTION #24: Leena SoittilaNIMI: Leena Soittila, tekstiili
DESIGNFILOSOFIANI: Se mikä on kaunista ja tärkeää. Turhaa tai rumaa tähän maailmaan ei kannata tehdä, tuotteen (vaatteen) pitää olla käyttökelpoinen.
MALLISTONI: Lisbeth sai nimensä ja inspiraation ruotsalaisdekkarista, tiukoista säänöistä ja moraalista, joka voi kuitenkin olla jotaitain ihan muuta kuin mitä on totuttu hyväksymään, ja visuaalisen ilmeensä ja värinsä kaupungin yöstä hetkeä ennen aamua.
OLEN ERITTÄIN HYVÄ: En tiedä hyvästä, mutta jostain syystä löydän itseni usein – ja onnelisena – kangaspuiden ääreltä.
EN OLE NIINKÄÄN HYVÄ: Piirtäminen ja ylipäätään kuvan tekeminen tuottaa aina harmaita hiuksia ja pahaa mieltä (mahtavan alan oon valinnut..).
SUOSIKKIKOULAINEENI: Historia ja käsityöt.
MITÄ MIELTÄ OLET ELÄMÄSTÄ: Pitää osata antaa asioille oikeat mittasuhteet silloin kun potuttaa ja nauttia kaikesta hyvästä ja kauniista.

NAME: Leena Soittila, textile
MY DESIGN PHILOSOPHY: What is beautiful and really matters. There is enough nonsense in this world. I want to design products (clothes) that are useful and wearable.
MY COLLECTION: Lisbeth got its name and inspiration from a swedish detective story, unconditional rules and moral, which can, however, be completely different from what the mainstream says is right. The visual inspiration was a night in a city right before dawn.
I AM GOOD AT… I am not sure if I am any good but I often find myself around a loom – feeling happy..
NOT SO GOOD AT… Drawing and such makes me feel uncomfortable (what a great thing for a design student.).
MY FAVOURITE SCHOOL SUBJECT: History and handicrafts.
WHAT DO I THINK ABOUT LIFE: One should be able to enjoy all the good moments and give a damn to the bad ones.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti